Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Elfogadták az új Fegyvertörvény módosítást!
  2012. Március 5-én elfogadta a Parlament a BM és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes javaslatára a hatályos 2004. évi XXIV. törvény módosítását. Ennek szövege az alábbi linken olvasható. Hatályba lépése valamikor 2012. májusában várható, a hozzá tartozó kormány- és miniszteri rendeletek szövege még ismeretlen, ezért a részletszabályokról sem tudni semmit. A törvénymódosítás elsősorban a vadászoknak kedvez, de a sportlövők számára is tartalmaz adminisztrációs egyszerűsítéseket. ÖNVÉDELMI FEGYVEREK TERÉN SEMMILYEN VÁLTOZÁS NEM TÖRTÉNT!
  • Currently 4.17/5Kiképzőközpont avatás
  Van, aki locsolóversek magolásával és kölni vásárlással készül a húsvétra, mások tojásfestéssel. És persze akad olyan is, aki erős izomlázának elmulasztásával próbál az ünnepre hangolódni. Ez utóbbi – egyébként igen szűk – csoportba tartoznak azok a versenyzők is, akik indultak a Magyar Biztonsági Testőr Akadémia Esztergom-kertvárosi kiképzőközpontjának avatásán.

Na, persze nem maga az avatás okozta az izomlázat, az izomláz nem csak úgy képződik, az izomlázat valami okozza, ez a valami pedig nem más, mint Csomán János. Azért valami, mert többen állítják, hogy nem lehet ember, sokkal inkább kiborg.
  • Currently 4.32/5Megnyitottunk!
  Kaliber: már mozgóképben is!

A Kaliber magazin új portált nyitott, www.fegyvervideo.hu címen. Az olvasók tehát, akik eddig csak lapozgathatták papíron, esetleg weblapunkon olvasgathatták fegyverbemutatóinkat, most kicsit beleszagolhatnak lőporfüstös tesztjeinkbe is.

Pontosabban szagolni azt még nem, az internet nem jutott még el az adatátvitel ezen fokára. Azonban nagyfelbontású videóink mozgóképet és hangot mindenképpen tartalmaznak...
  • Currently 4.79/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010