Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 4

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
FN FNX-45 Tactical .45 ACP pisztoly 1. rész
  A 2017. áprilisi Kaliber magazin címlapján volt ez a látványos külsejű .45 ACP hadipisztoly. A fegyver egyike azoknak, melyeket a kudarcba fulladt Joint Combat Pistol tenderre neveztek néhány évvel ezelőtt. A jókora műanyagtokos pisztoly kétsoros tárat kapott, 15-lőszeres kapacitással, aminek dacára kifejezetten kellemes a fogása.
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 3. rész
  A nürnbergi élménypark pisztolyos részének 3. epizódja következik, egy kivétellel most csak nagy márkák újdonságai kerültek be: Heckler und Koch, Smith and Wesson, SIG Sauer, Remington. Bővebben a Kaliber 2017. április és májusi számában tárgyaljuk az IWA rövid lőfegyver újdonságait!
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 2. rész
  Itt van máris a második rész, pedig csak 3 hete értünk haza a nürnbergi játszótérről! Az ezzel kapcsolatos első hosszabb cikkünket majd az áprilisi (228.) Kaliber magazinban lehet olvasni.
 • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 2. rész
  Folytatjuk az utóbbi idők egyik legkellemesebb tesztfegyverének videós bemutatását. A SIG P230-at ebben a részben megnézzük belülről, majd részleges szétszerelésből össze is rakjuk. Lövünk vele pontot 20 méterről (a kis mérethez és nem túl nagy irányzékokhoz képest szerintem kifejezetten jól ment).
 • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 pisztoly 1. rész
  A Kaliber 2017. márciusi (227.) lapszám címlapján szereplő pisztolyteszt videóváltozata ez. A SIG Sauer P230 a tervezése idején (1970-es évek eleje-közepe) rendkívül előremutató fejlesztés volt, számos részletében ma is korszerűnek számít. Persze én leginkább azért szerettem, mert rendkívül finom kidolgozású műszer ez, mellyel lőni kifejezetten élményszámba megy.
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 1. rész
  Az idei nürnbergi IWA az eddigi legnagyobb volt a maga 100 ezer négyzetméteres kiállítóterületével, ahol legyalogoltuk a lábunkat. Így most is sok újságcikkben és videóban mutatjuk be az általunk fellelt újdonságokat és érdekességeket. Ez a rész a pisztolyokat és revolvereket kezdi el tárgyalni: CZ, CSA, Walther, Ata Arms, Colt - és persze a legfontosabb számunkra: a hamarosan itthon gyártásba kerülő RUAG/Arsenal Stryk-B pisztolyt is felvillantjuk.
 • Currently 0.00/5Luvo Arms CZ TT45 .45 ACP pisztoly
  A videóban szereplő cseh pisztoly kifejezetten a megfizethető árú, korrekt iparosmunka - ellenben a neve nem annyira korrekt, hiszen CZ TT45 neve teljesen félrevezető. A pisztolyt ugyanis NEM az Uhersky Brodban működő Ceska Zbrojovka, hanem a Luvo Arms gyártja Prágában. És persze semmi köze a legendás szovjet TT hadipisztolyhoz.
 • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 2. rész
  Folytatjuk a 2016 novemberi Kaliberben is kitárgyalt Korth PRS luxuspisztoly bemutatását. A görgős késleltetésű, merev csövű, duplán is megvezetett szános pisztoly tesztje azonban igazi kínszenvedés volt, bár ebben a részben már lesz olyan is, hogy 5 lövés kimegy belőle akadály nélkül. Igaz, olyan is, hogy már csőretöltéskor elakad, és 5 lövés leadása majdnem 30 másodpercig tart. Lőszerköltségre érzékenyek nagy kedvence lehet:-)))
 • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 1. rész
  A germán luxusgyártó ezen fegyvere olyan 1,5 millió forintba kerül, és külsejében az M1911-et idézi, belsejében viszont a HK P9S pisztolyt. Igazi műszaki ínyencség, örömünk mégsem volt teljes, sőt.
 • Currently 0.00/5CZ-gyárlátogatás 2016: ÖNTÖDE
  2x24 db CZ75 tok kiöntése lost wax technológiával. Brutális forróság! 1600 celsius fokos folyékony acél!
 • Currently 0.00/5Glock 20 Gen4 10 mm AUTO
  Az "öntöltő magnum" - azaz Jeff Cooper pártfogoltja, a 10 mm AUTO lőszerhez készült nagy tokméretű Glock 20 legfrissebb változatát, a Gen4-et használtuk egy kis játszadozásra.
 • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 2. rész
  A Walther CCP pisztolyt annak ellenére nagyon szerettem, hogy a szét- és összeszerelése szinte bármilyen modern pisztolyéval összevetve is eléggé kevéssé felhasználóbarát. A videóba beidéztem egy német kolléga bemutatóját egy ezeréves kakasnélküli Umarex gázpisztoly szétszereléséről és belső szerkezetéről, nos, a hasonlóság kísérteties. Nem véletlen, hiszen ugyanott készült mindkét fegyver.
 • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 1. rész
  A Walther gázzal késleltetett műanyagtokos, egysoros táras, lapos önvédelmi pisztolya, a CCP egy igazán különleges valami. Egyszerre kellemes ergonómiájú, a cég márka-imidzsébe remekül illeszkedő formájú modern fegyver, másrészt tele van régről ismert megoldásokkal. Mert a gázrendszere a HK P7-sorozatból ismert, az elsütőszerkezete (csak SA, ütőszeg típusú) és szétszerelése pedig a 70-es évek korai öntöltő zseb-gázpisztolyait idézi.
 • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 2. rész
  Folytatjuk a Korth újhullámos formavilágú zsebrevolverével foglalkozó videónkat. A Sky Marshalról ebben a részben kiderül a kis tömegének oka, meg próbálunk vele valami használható szórásképet lőni. Mint ismeretes, 8 grammos FMJ lövedékes lőszerrel is brutálisan felfele hord, de a szórás ennek ellenére 20 méteren is 8-as környi (5 lövés a 6-ból.)
 • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 1. rész
  A német luxusrevolver-gyártó fegyveréről a Kaliber 2016/május (217.) számában olvashattak részletes cikket. A Korth fegyvere elvileg valami külföldi fegyveres szerv megrendelésére készült A revolver formája teljesen újhullámos, mert a 9 mm Luger pisztolytöltény köré épül, így arányai is megváltoztak a klasszikus revolverekhez képest.
 • Currently 0.00/5IWA-2016 pisztolyok és revolverek 3.
  A nürnbergi dzsembori pisztoly-újdonságainak 3. részében olasz-amerikai, USA-beli, török, (németnek álcázott) montenegrói és szlovák pisztolygyártók újdonságaival is találkozunk, igazi kis világ körüli út lesz.
 • Currently 0.00/5Ekol Viper 550 muzeális céllövő revolver
  A hazai Keserű K-56 (illetve annak lengyel exportkivitele) adhatta az ihletet a török Ekolnak a Viper 550 megalkotásakor. Semmi másról nincs szó, mint egy ugyanúgy 6 mm stratpatron (flobert platz) hátulról betöltve+elölről betöltött külön 5,6 mm-es gömblövedék megoldással modern elöltöltő revolvert hozzanak létre. Ez 15-25 joule energiájával plinkingre kiválóan alkalmas, látványosan rombolja a céltárgyakat egy 7,5 J alatti légfegyverhez képest, és ha már meg van töltve, akkor kezelése pont olyan, mint modern kiskaliberű DA/SA revolvernél.
 • Currently 0.00/5IWA-2016 pisztolyok és revolverek 2.
  Az IWA-2016 maroklőfegyveres újdonságaiból szemezgetünk ismét (a teljes anyag a Kaliber aktuális, 2016. áprilisi/216. számában olvasható). Most olyan nagy nevek kerültek be, mint a Walther a két amerikai piacra szánt műanyagtokosával, a szubkompakt PPS M2-vel és a .45 ACP PPQ-val. A SIG Sauer a P225 újrakiadásával jelentkezett, mely izgalmas retró darab, kis módosításokkal, míg a manuális biztosítós 2022-es modell igazi baromság. A CZ-től a Shadow2 a nagy újdonság, de igazából műszakilag ez sem egy szuperizgalmas valami, nekem a kis .22 LR P-07 gyakorlópisztoly sokkal jobban bejött.
 • Currently 0.00/5IWA-2016 pisztolyok és revolverek 1.
  A nürnbergi IWA-2016 fegyverkiállításról múlt héten jöttünk haza, és már itt is az első videónk a pisztoly és revolver újdonságokról (melyet természetesen sok folytatás követ majd). A teljes felhozatal majd a 2016 áprilisi Kaliberrel kezdődően lesz kivesézve - nyomtatásban.
 • Currently 0.00/5Heckler und Koch SFP9 (VP9) pisztoly 2. rész
  A második részben az új HK szolgálati pisztolyt (9 mm Luger, 15+1) szétszedjük (és összerakjuk), aminek menete módosult a korábbi USP/P2000/P30 sorozathoz képest. SIG Sauerekéhez hasonló lett, előnyére. A videóban lövünk 25+ méterről pontot, legjobb próbálkozásunk 8-as körön belül (8-a lőlap) eredményezett 5-lövéses szórást. De ahol a pisztoly igazán kitűnt az a gyors tüzelés 5 méterről. Szinte célzás nélkül lehetett villámgyorsan ráduplázni, remekül uralható a fegyver.
 • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010