Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
AMT AUTOMAG II .22 Magnum pisztoly - 2. rész
  Mekkora egy mérnöki antitalentum volt, aki ezt tervezte! Mert az egy dolog, hogy a 3-fele tesztelt lőszerből 1-et találtunk, amivel nagyjából elműködgetett, de a műszaki tartalma is számos fejcsóválásra adott okot.
 • Currently 0.00/5AMT AUTOMAG II .22 Magnum pisztoly - 1. rész
  Ennél frusztrálóbb lövészeti élményem régen volt már. Az AMT Automag II ugyanis gyakorlatilag minden tárból legalább 3-4 akadályt produkált, mindenfajtát. A különleges .22 Winchester Magnum Rimfire lőszert tüzelő pisztoly igazából semmire az ég világon nem jó. Kidolgozása rusztikus, felépítése túlbonyolított, sütése eléggé közepes. Egyetlen pozitívuma, hogy szép nagy torkolattüze van.
 • Currently 0.00/5FN FNX-45 Tactical .45 ACP pisztoly 2. rész
  Folytatjuk a jókora amerikai .45-ös bemutatását. Ezúttal szétszedjük részlegesen, ami erősen a SIG Sauer klasszikus pisztolyait idézi - kivéve, hogy itt a cső kivételéhez le kell tekerni a menetvédőt. Erősen csodálkozni való viszont a brutálvaskos és masszív pisztoly pirinyó hüvelykivető orra.
 • Currently 0.00/5FN FNX-45 Tactical .45 ACP pisztoly 1. rész
  A 2017. áprilisi Kaliber magazin címlapján volt ez a látványos külsejű .45 ACP hadipisztoly. A fegyver egyike azoknak, melyeket a kudarcba fulladt Joint Combat Pistol tenderre neveztek néhány évvel ezelőtt. A jókora műanyagtokos pisztoly kétsoros tárat kapott, 15-lőszeres kapacitással, aminek dacára kifejezetten kellemes a fogása.
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 3. rész
  A nürnbergi élménypark pisztolyos részének 3. epizódja következik, egy kivétellel most csak nagy márkák újdonságai kerültek be: Heckler und Koch, Smith and Wesson, SIG Sauer, Remington. Bővebben a Kaliber 2017. április és májusi számában tárgyaljuk az IWA rövid lőfegyver újdonságait!
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 2. rész
  Itt van máris a második rész, pedig csak 3 hete értünk haza a nürnbergi játszótérről! Az ezzel kapcsolatos első hosszabb cikkünket majd az áprilisi (228.) Kaliber magazinban lehet olvasni.
 • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 2. rész
  Folytatjuk az utóbbi idők egyik legkellemesebb tesztfegyverének videós bemutatását. A SIG P230-at ebben a részben megnézzük belülről, majd részleges szétszerelésből össze is rakjuk. Lövünk vele pontot 20 méterről (a kis mérethez és nem túl nagy irányzékokhoz képest szerintem kifejezetten jól ment).
 • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 pisztoly 1. rész
  A Kaliber 2017. márciusi (227.) lapszám címlapján szereplő pisztolyteszt videóváltozata ez. A SIG Sauer P230 a tervezése idején (1970-es évek eleje-közepe) rendkívül előremutató fejlesztés volt, számos részletében ma is korszerűnek számít. Persze én leginkább azért szerettem, mert rendkívül finom kidolgozású műszer ez, mellyel lőni kifejezetten élményszámba megy.
 • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 1. rész
  Az idei nürnbergi IWA az eddigi legnagyobb volt a maga 100 ezer négyzetméteres kiállítóterületével, ahol legyalogoltuk a lábunkat. Így most is sok újságcikkben és videóban mutatjuk be az általunk fellelt újdonságokat és érdekességeket. Ez a rész a pisztolyokat és revolvereket kezdi el tárgyalni: CZ, CSA, Walther, Ata Arms, Colt - és persze a legfontosabb számunkra: a hamarosan itthon gyártásba kerülő RUAG/Arsenal Stryk-B pisztolyt is felvillantjuk.
 • Currently 0.00/5Luvo Arms CZ TT45 .45 ACP pisztoly
  A videóban szereplő cseh pisztoly kifejezetten a megfizethető árú, korrekt iparosmunka - ellenben a neve nem annyira korrekt, hiszen CZ TT45 neve teljesen félrevezető. A pisztolyt ugyanis NEM az Uhersky Brodban működő Ceska Zbrojovka, hanem a Luvo Arms gyártja Prágában. És persze semmi köze a legendás szovjet TT hadipisztolyhoz.
 • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 2. rész
  Folytatjuk a 2016 novemberi Kaliberben is kitárgyalt Korth PRS luxuspisztoly bemutatását. A görgős késleltetésű, merev csövű, duplán is megvezetett szános pisztoly tesztje azonban igazi kínszenvedés volt, bár ebben a részben már lesz olyan is, hogy 5 lövés kimegy belőle akadály nélkül. Igaz, olyan is, hogy már csőretöltéskor elakad, és 5 lövés leadása majdnem 30 másodpercig tart. Lőszerköltségre érzékenyek nagy kedvence lehet:-)))
 • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 1. rész
  A germán luxusgyártó ezen fegyvere olyan 1,5 millió forintba kerül, és külsejében az M1911-et idézi, belsejében viszont a HK P9S pisztolyt. Igazi műszaki ínyencség, örömünk mégsem volt teljes, sőt.
 • Currently 0.00/5CZ-gyárlátogatás 2016: ÖNTÖDE
  2x24 db CZ75 tok kiöntése lost wax technológiával. Brutális forróság! 1600 celsius fokos folyékony acél!
 • Currently 0.00/5Glock 20 Gen4 10 mm AUTO
  Az "öntöltő magnum" - azaz Jeff Cooper pártfogoltja, a 10 mm AUTO lőszerhez készült nagy tokméretű Glock 20 legfrissebb változatát, a Gen4-et használtuk egy kis játszadozásra.
 • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 2. rész
  A Walther CCP pisztolyt annak ellenére nagyon szerettem, hogy a szét- és összeszerelése szinte bármilyen modern pisztolyéval összevetve is eléggé kevéssé felhasználóbarát. A videóba beidéztem egy német kolléga bemutatóját egy ezeréves kakasnélküli Umarex gázpisztoly szétszereléséről és belső szerkezetéről, nos, a hasonlóság kísérteties. Nem véletlen, hiszen ugyanott készült mindkét fegyver.
 • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 1. rész
  A Walther gázzal késleltetett műanyagtokos, egysoros táras, lapos önvédelmi pisztolya, a CCP egy igazán különleges valami. Egyszerre kellemes ergonómiájú, a cég márka-imidzsébe remekül illeszkedő formájú modern fegyver, másrészt tele van régről ismert megoldásokkal. Mert a gázrendszere a HK P7-sorozatból ismert, az elsütőszerkezete (csak SA, ütőszeg típusú) és szétszerelése pedig a 70-es évek korai öntöltő zseb-gázpisztolyait idézi.
 • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 2. rész
  Folytatjuk a Korth újhullámos formavilágú zsebrevolverével foglalkozó videónkat. A Sky Marshalról ebben a részben kiderül a kis tömegének oka, meg próbálunk vele valami használható szórásképet lőni. Mint ismeretes, 8 grammos FMJ lövedékes lőszerrel is brutálisan felfele hord, de a szórás ennek ellenére 20 méteren is 8-as környi (5 lövés a 6-ból.)
 • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 1. rész
  A német luxusrevolver-gyártó fegyveréről a Kaliber 2016/május (217.) számában olvashattak részletes cikket. A Korth fegyvere elvileg valami külföldi fegyveres szerv megrendelésére készült A revolver formája teljesen újhullámos, mert a 9 mm Luger pisztolytöltény köré épül, így arányai is megváltoztak a klasszikus revolverekhez képest.
 • Currently 0.00/5IWA-2016 pisztolyok és revolverek 3.
  A nürnbergi dzsembori pisztoly-újdonságainak 3. részében olasz-amerikai, USA-beli, török, (németnek álcázott) montenegrói és szlovák pisztolygyártók újdonságaival is találkozunk, igazi kis világ körüli út lesz.
 • Currently 0.00/5Ekol Viper 550 muzeális céllövő revolver
  A hazai Keserű K-56 (illetve annak lengyel exportkivitele) adhatta az ihletet a török Ekolnak a Viper 550 megalkotásakor. Semmi másról nincs szó, mint egy ugyanúgy 6 mm stratpatron (flobert platz) hátulról betöltve+elölről betöltött külön 5,6 mm-es gömblövedék megoldással modern elöltöltő revolvert hozzanak létre. Ez 15-25 joule energiájával plinkingre kiválóan alkalmas, látványosan rombolja a céltárgyakat egy 7,5 J alatti légfegyverhez képest, és ha már meg van töltve, akkor kezelése pont olyan, mint modern kiskaliberű DA/SA revolvernél.
 • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010