Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
A www.kapszli.hu karácsonyi akciói!
  A kis videó alapvetően karácsonyi ajándékötleteket sorol fel a muzeális fegyverek rajongóinak. Azonban reklám mivolta mellett mindegyik fegyvert röviden be is mutatják, így kis ismeretterjesztőnek sem rossz. Shoppingolás céljából pedig a www.kapszli.hu oldalt érdemes felkeresni!
  • Currently 5.00/5Testshooting Pedersoli's new 1861 Springfield rifle musket vs an original Bridesburg
  A Kapszli.hu ezen videója egy új terméket, egy amerikai polgárháborús perkussziós elöltöltős hadipuska replikáját mutatja be, különös tekintettel az eredetihez képest fennálló néhány különbségre. A puska szórásképe láthatóan még a mai sztenderdek szerint is kifejezetten kellemes, noha ez nem tartozik a Pedersoli legdrágább termákei közé.
  • Currently 4.71/5Uberti replika: S&W 2nd model Schofield 44-40
  A www.kapszli.hu által készített videóban látható történelmi revolver replika megmutatja, hogy a gyors ürítés-töltés már a 19. században sem volt megoldhatatlan. A fegyver szerelt lőszeres, engedélyköteles, ára kb. 200e HUF.
  • Currently 3.90/5Eredeti Starr DA feketelőporos revolver vs Pietta replika
  A videót a www.kapszli.hu csapata készítette! Az USA-ban a polgárháború idején oly elterjedt Colt és Remington perkussziós revolverek egyeduralmát sok cég próbálta megtörni különféle revolvermodellekkel. Köztük talán a műszakilag egyik legérdekesebb a Starr DA, mely már tudott revolverezni is, de túlbonyolítottsága miatt megbukott. A fegyverről és annak modern replikájáról az összehasonlító tesztet a Kaliber 2011 NYÁR különszámában és a Füstölgő e-magazinban találhatják meg!
  • Currently 4.13/5Feketelőpor teljesítmény tesztelése Palmetto "epruvette" pisztolykával
  A videót a www.kapszli.hu csapata készítette! Manapság a feketelőport komoly gyárak készítik megbízható és stabil minőségben. Az elmúlt évszázadokban azonban ez nem így volt, a lövésznek vagy vadásznak ki kellett próbálnia az aktuális szállítmány "erejét", hogy a szükséges töltet méretét ahhoz igazíthassa. Erre szolgált ez a vicces kis szerkezet, melynek replikáját a már megszűnt olasz Palmetto gyártotta. Az eszközről a Kaliberben hamarosan cikket olvashatnak, és a Füstölgő e-magazin is bemutatta.
  • Currently 4.00/5Great Gun .45 derringer - az 5. ász a pakliban!
  A derringerek romantikus bája vitathatatlan, minden western-film rajongó látott már ilyet "működés közben". (A leghíresebb történelmi vonatkozás persze Abraham Lincoln meggyilkolása volt, egy Philadelphia derringerrel.) Jellemzően persze a szinte játékszer kategóriájú ballisztikát alaposan eltúlozva mutatják be a filmek. A cseh Great Gun elöltöltős, feketelőporos derringer viszont egészen komoly teljesítménnyel is rendelkezik, ami a videónkban a fémcél megborításából is látható.
  • Currently 4.72/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010