Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Ceska Zbrojovka gyárlátogatás 2.
  Egy korábbi videónkban már megmutattuk a cseh CZ fegyvergyár öntödéjét. Most a számítógép vezérelt szerszámgépekkel telirakott megmunkálócentrumba látogatunk (ezért is a durva alapzaj). Itt pisztolyszánok, tokok és a Bren2 gépkarabély tokjának kimarásába pillanthattunk bele.
 • Currently 0.00/5Defenol 80 mg CS gázspray humán teszt
  Ezúttal a www.9mm.hu újabb fórumozója, Kojak23 lépett a ringbe, hogy humán tesztnek vethessük alá. Az eszköz a jól ismert, a német F. W. Klever által gyártott Defenol gázspray volt, melynek hatóanyaga 80 mg CS.
 • Currently 0.00/5Fegyvertörténeti kiállítás megnyitója - Csongrád
  A Diana Vadász-Felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium a Hadtörténeti Intézet és Múzeummal együttműködésben 2015. június 30.-án megnyitotta Fegyvertörténeti kiállítását Csongrádon. A kis videóriportunk a megnyitón készült.
 • Currently 0.00/5Kaliber BÚÉK 2015!!!
  A Kaliber magazin, a www.kaliberinfo.hu és a www.fegyvervideo.hu lövöldözésben gazdag Boldog Új Évet Kíván!
 • Currently 5.00/5BÚÉK 2013/14!
  Kis évvégi összefoglaló videó a teljesség igénye nélkül, CSAK lövésekkel az idén lement videókból. BÚÉK!
 • Currently 0.00/5Ceska Zbrojovka Press Meeting - 2013, Liberec
  A csehországi Liberec városában vettünk részt nemrégiben egy kétnapos sajtórendezvényen, melyet a Ceska Zbrojovka tartott európai szakújságíróknak, ebből villantunk fel pár képkockát. Természetesen a kipróbált fegyverek jelentős részéről később részletesebb és hosszabb videók (meg cikkek a nyomtatott Kaliber magazinban) is készülnek.
 • Currently 4.00/5Sabre Red SPITFIRE pepperspray
  A 2012-ben bemutatott fura alakú és elöl fújós, mindössze 6 gramm töltettömegű amerikai pepperspray tesztje - összevetése a gyártói "ígéretekkel". Sajnos persze a legtöbb ígéret nem teljesült, de a gázspray-piacon érdekes új színfolt, melyet inkább kisebb kezű felhasználóknak (nőknek) javaslunk. Már ha nem lenne KKVE banánisztánban és nem lenne 2-3x drágább más minőségi pl. német gázsprayknél.
 • Currently 4.00/5IWA-2013 8. rész: egyebek (kissé komolytalan holmik)
  A 2013-as nürnbergi fegyverkiállításról végezetül egy kis csokor a nagyon máshova be nem sorolható dolgokról - picit komolytalanul, de sok Schwarzeneggerrel:-)
 • Currently 5.00/5IWA-2013 1. EnforceTac, a sorozatlövő klub
  Az idei IWA 2013 kiállítás első (és mínusz 1.) napján rendezték meg a rendvédelmi szervek számára az EnforceTac szakkiállítást, ahol a polgári piacon gyakran egyáltalán nem forgalmazható sorozatlövő és/vagy hangtompítós fegyverek, gránátvetők, mikroméretű sörétesek és hasonló finomságok is helyet kaptak. Most az ott látottakról készítettünk egy rövidke összefoglalót. Ebben számos fegyver nem teljesen új, csak éppen nem vehettük eddig kézbe őket az alapvetően civil piacot előtérbe helyező "normál" IWA-n.
 • Currently 4.67/52012/13 BUÉK - és rövid összefoglaló
  A 2012-es évben több, mint 50 videó került fel a www.fegyvervideo.hu és az újonnan megnyílt www.kaliberinfo.hu portáljainkra. Ezek nagy részéről persze a nyomtatott Kaliber magazinban is lehetett hosszabb-rövidebb cikkeket olvasni. Az 50+ videóban volt pisztoly, revolver, sörétes puska és öntöltő karabély, géppisztoly és géppuska, nomeg ami mifelénk sokkal fontosabb: gázpisztoly, gázspray, gumilövedékes fegyver, légpuska és airsoft is. Ezekből - a teljesség igénye nélkül - adunk most egy kis válogatást. Ebben a videóban dumálok a legkevesebbet!:-) Kellemes ünnepeket és BUÉK! A maják pedig bekaphassák!
 • Currently 5.00/5Eskrima és Scherma harci rendszerek (x)
  Eskrima és Scherma harci rendszerek (x) - http://www.eskrima.hu
 • Currently 3.00/5IWA 2012-8. légfegyverek, nem halálos fegyverek 2.
  Na, eljött az utolsó, befejező része az idei IWA újdonságoknak. Úgyhogy ez most tényleg csak egy minivideó, amúgy a reszliről. Maradt 2 légpuska, melyek azonban műszakilag egészen figyelemreméltóak, de erősen elérhetetlenek jogi és anyagi okokból is. Ami talán egyszer valósággá válik az egy új Zoraki gázpisztoly. Mindezekről bővebben a 2012 szeptemberi Kaliberben olvashatnak bővebben!
 • Currently 5.00/5Szigeti-féle számszeríj, a magyar Tell
  Az mindig örömteli, ha fegyveres területen valami hazai termékkel találkozhatunk, most a www.nyilpuska.hu oldalt üzemeltető budapesti Szigeti János által gyártott csigás számszeríjat próbálhattuk ki. Az általunk kipróbáláshoz kapott fa, acélhegyű sportvesszők tömege kb. 30 gramm, gyári adatok szerint 80-85 m/s a kezdősebesség, tehát olyan 100 joule környéki torkolati energiával számolhatunk. Ez egy .22 LR lőszer energiája egy hosszabb csövű pisztolyból. A számszeríj maga 150 fontos, tehát kb. 70 kg megemelésének megfelelő a felhúzáshoz szükséges erő, ami egy izmosabb felnőtt férfinak is jelenthet némi kihívást.
 • Currently 5.00/5Gázspray hatótáv teszt
  Rengeteg ember hord gázsprayt, jelentős részük azonban sosem próbálta ki ezeket az olcsó, de bizonyos körülmények között igen hatásos önvédelmi eszközöket. Ezért is forgattuk le a videót, hogy néhány itthon, vagy a környező országokban beszerezhető gázspray kiszórási formáját, hatótávolságát tesztelhessük, megmutathassuk.
 • Currently 3.67/52 MILLIÓ!!!
  A 2010-es megnyitás óta 2 000 000 egyéni látogatót meghaladta a www.fegyvervideo.hu portál egyéni látogatóinak száma. Ezzel messze ez lett a legnagyobb látogatottságú magyar fegyveres videoportál! Köszönjük az érdeklődést! A jövőben is igyekszünk megszolgálni!
 • Currently 5.00/52012 ÁPRILIS ELSEJE! - Muzeális gumilövedékes IDPA-verseny felhívás!
  Sziasztok Kedves Gumilövedékes Sporttársak! Tekintettel a fenyegető 2013. januári dátumra, hamarosan megnyíló lőterünk úgy döntött, hogy a sportlövő szövetségekkel közösen lehetőséget nyújt a GUMILÖVEDÉKES, MUZEÁLIS fegyverek tartóinak, hogy sportcélra megtarthassák fegyverüket jövőre is, ha addig semmi nem változik. Ennek értelmében egy egyszerű, önvédelmi jellegű minősítő versenyt rendezünk, amin a még rajtengedéllyel nem rendelkező, leendő sportolók is elindulhatnak, és igen kis költséggel, szórakozás közben szerezhetnek minősítést!
 • Currently 4.17/5Újratöltés az alapoktól 1.-10.
  A www.kapszli.hu jóvoltából a 2012. májusától Magyarországon is legálissá váló lőszerújratöltéssel foglalkozó videósorozatot közöljük mi is a jövőben. A lőszerújratöltés azonban KIZÁRÓLAG érvényes lőfegyvertartási engedély birtokában, újratöltési-lőszerszerelési vizsga letételét követően, engedéllyel végezhető MAJD! A lőszerújratöltés szép hobbi, amely olcsóbb, precízebb, testre szabottabb lőszerek elkészítését is lehetővé teszi, ugyanakkor kíméli a környezetet is. Felkerült: 1. - Szükséges eszközök, 2. - Jogi ismeretek, biztonsági szabályok, 3. - Töltényhüvelyek kiválogatása, 4. - A töltényhüvelyek visszaformázása, 5. - Hüvelyhossz visszaállítás, 6. - Csappantyúk, csappantyúzás, 7.-Lőporok és a lőporbemérés, 8. - Lövedék beültetés, présbeállítás, 9. - Lövedék beültetés 2. , 10. - A peremezés.
 • Currently 4.57/5IWA 2012/1. EnforceTac, avagy a mókakapcsolós viccességek
  Az IWA kiállítás egy elszeparált részén tartották az EnforceTac rendvédelmi konferenciát és az ahhoz kapcsolódó kiállítást. Erre a gyártók a polgári célra tiltott, például sorozatlövő, gránátvető, páncéltörő vagy éppen speciális nem halálos eszközeiket is elhozták. Ide pillantunk be ebben a nyitó részben.
 • Currently 5.00/5Videós Lőkiképzés - 10. rész: duplázás és gyúrás
  A mostani rész két alfejezetre tagolható. Az egyik a duplázásról szól, ami tulajdonképpen két gyors lövés egymás után. Ekkor ugyanis a stophatás nem duplázódik, hanem szinte négyzetesen nő. Más kérdés, hogy a bíróság előtt ezt nehezebb megmagyarázni, de "börtönből valaha, temetőből soha". Továbbá az ügyész családja sem golyóálló. A második részben pedig tulajdonképpen állóképességi gyakorlatokat mutatunk be, melyek erősítik a lövészet közben használt karizmokat-vállizmokat, továbbá javítják a mozgáskoordinációt is. Ráadásul relatíve csekély lőszerfelhasználással javítják képességeinket, tehát olcsók is.
 • Currently 5.00/5Videós Lőkiképzés - 9. rész - lőjjjjjjjünk geometriai alakzatokra!
  Természetesen ennek a résznek nem az a lényege, hogy a kockát megkülönböztessük a téglalaptól, hanem az, hogy fejlesszük lőkészségünket korlátozott körülmények között. Ugyanis nem mindig áll rendelkezésre 25 méteres lőtér vagy anatómiai lőlap, de az nem szükséges a fejlődéshez. Itt alap gyakorlatok kerülnek bemutatásra, de például a tokból rántás és célzott lövés leadása már komplexebb mozdulatsor, egyben azt is bemutatjuk, hogy mi lesz a következménye, ha nem tökéletes a fegyverre való ráfogás: máris arrébb kerül a találat.
 • Currently 5.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010