Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
SIG Sauer P230 pisztoly 1. rész
  A Kaliber 2017. márciusi (227.) lapszám címlapján szereplő pisztolyteszt videóváltozata ez. A SIG Sauer P230 a tervezése idején (1970-es évek eleje-közepe) rendkívül előremutató fejlesztés volt, számos részletében ma is korszerűnek számít. Persze én leginkább azért szerettem, mert rendkívül finom kidolgozású műszer ez, mellyel lőni kifejezetten élményszámba megy.
  • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 1. rész
  Az idei nürnbergi IWA az eddigi legnagyobb volt a maga 100 ezer négyzetméteres kiállítóterületével, ahol legyalogoltuk a lábunkat. Így most is sok újságcikkben és videóban mutatjuk be az általunk fellelt újdonságokat és érdekességeket. Ez a rész a pisztolyokat és revolvereket kezdi el tárgyalni: CZ, CSA, Walther, Ata Arms, Colt - és persze a legfontosabb számunkra: a hamarosan itthon gyártásba kerülő RUAG/Arsenal Stryk-B pisztolyt is felvillantjuk.
  • Currently 0.00/5Guardian Angel II és III
  Itthon is újra lehet kapni a svájci Piexon pirotechnikai elven működő folyadéksugár kilövő önvédelmi eszközeinek újabb generációit, a Guardian Angel II és III típusokat. Ezek alapvetően abban különböznek a szappantartószerű ősmodelltől, hogy pisztolymarkolatszerű kiképzésük okán sokkal kényelmesebben meg lehet őket fogni, és van immár rendes pisztoly-irányzékuk is. Hiszen ezekkel az eszközökkel a fejet kell eltalálni, amihez célozni kell.
  • Currently 0.00/5Carrera RS30 9 mm PAK gázpisztoly
  A legeslegújabb török gázpisztolygyártó csak a 2016-os IWA-n mutatkozott be, de tavaly év vége óta már itthon is kaphatóak fegyvereik. Ezúttal a Beretta PX4 Compact-ra hasonlító RS30, 9 mm PAK (15+1) kaliberű típust mutatjuk be.
  • Currently 0.00/5CZ512 Tactical .22 LR öntöltő kispuska
  A CZ-nél tett tavaly őszi gyárlátogatás után próbálhattuk ki a Ceska Zbrojovka 512-es, vadászias .22 LR öntöltő kispuskájának "megvadított" kivitelét, a Tactical-t. Igazából ez egy nagyon szórakoztató plinker öntöltő kispuska, semmi igazán taktikai nincs benne a látványon kívül.
  • Currently 0.00/5Ekol Majarov 9 mm PAK gázpisztoly
  A 2016-os év újdonsága volt a török Ekol-tól a Majarov gázpisztoly. Mely azonban ostoba és nem egyértelmű neve ellenére NEM azonos a Major típusukkal, de még csak nem is hasonlít a szovjet Makarovra. Ehelyett Walther PP-szerű a forma, de egy az egyben lekoppintották a német ME 9 Para gázpisztolyt.
  • Currently 0.00/5Luvo Arms CZ TT45 .45 ACP pisztoly
  A videóban szereplő cseh pisztoly kifejezetten a megfizethető árú, korrekt iparosmunka - ellenben a neve nem annyira korrekt, hiszen CZ TT45 neve teljesen félrevezető. A pisztolyt ugyanis NEM az Uhersky Brodban működő Ceska Zbrojovka, hanem a Luvo Arms gyártja Prágában. És persze semmi köze a legendás szovjet TT hadipisztolyhoz.
  • Currently 0.00/5IWA-2016: LÉGFEGYVEREK
  A tavalyi (2016) IWA fegyverkiállításról szóló sokrészes videósorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, ezúttal a légfegyverek kerülnek sorra. Itt fokozottan igaz, hogy a teljesség igénye nélkül, inkább az érdekesebb, feltűnőbb holmikat középpontba állítva.
  • Currently 0.00/5Hatsan Optima Synthetic Slug 12/76 "otthonvédelmi" sörétes
  Ilyen remek lakásvédelmi fegyverek tartásának lehetőségétől fosztott meg bennünket az Igazgatásrendészet. mert ki más húzta volna ki a 2012-es fegyverjogi reform során a lakásvédelmi tartási célt?
  • Currently 0.00/5Lov 21 CO2-os légpisztoly 4,5 mm
  A régi jó dolgokból nem maradt semmi? Dehogynem, a csehszlovák időkből származó Lovena Lov21 légpisztolyt mai napig gyártják és árulják. Ugyanis a bűnronda szerkezet kifejezetten pontos és alkalmas alap pontlövő képességek elsajátítására. Markolatába olcsó 8 grammos háztartási szódapatron kerül, csövébe pedig direkt kell betölteni az 1 db diaboló lövedéket. Majd még a lövés előtt fel kell húzni az ütőszerkezetet is. Nem idegbeteg gyorstüzelőbajnok szerkezet ez:-)
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010