Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
IWA-2017 Rövid lőfegyverek 3. rész
  A nürnbergi élménypark pisztolyos részének 3. epizódja következik, egy kivétellel most csak nagy márkák újdonságai kerültek be: Heckler und Koch, Smith and Wesson, SIG Sauer, Remington. Bővebben a Kaliber 2017. április és májusi számában tárgyaljuk az IWA rövid lőfegyver újdonságait!
  • Currently 0.00/5Czech Small Arms gyárlátogatás
  A csehországi Jablunkában jártunk, ahol a CSA (Czech Small Arms) nevű fegyvergyár működik. Ők félautomata (és ismétlő) Vz.58 (7,62x39 mm, 5,56x45 mm, .222 Rem.) fegyvereket, valamint Vz.61 Skorpion bázisú félautomata pisztolyokat és karabélyokat (7,65 mm Browning, 9 mm Br. Short, 9x18 Makarov, 9 mm PAK, 9 mm PA Rubber, .22 LR) gyártanak.
  • Currently 0.00/5Piexon JPX4 Compact pepperkilövő
  A svájci Piexon a legkomolyabb szereplő a pirotechnikai elven működő pepper folyadéksugár-kilövő önvédelmi/rendvédelmi eszközök piacán. Az egyszerhasználatos Guardian Angel (I, II, III) modelljeikkel illetve a kétlövetű, újratölthető JPX-szel részletesen foglalkoztunk lapunkban és videóinkban, most pedig a gyártó csúcsmodellje, a 4-lövetű JPX4 Compact kivitele következik. Ez teljesítményben ugyanazt tudja, mint a JPX, de nem műanyaggal körbeöntött "tár" helyett felnyitható töltényűrköteggel bír, melybe egyesével, vagy 4-es klipbe rögzítve lehet a töltényeket cserélni.
  • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 2. rész
  Itt van máris a második rész, pedig csak 3 hete értünk haza a nürnbergi játszótérről! Az ezzel kapcsolatos első hosszabb cikkünket majd az áprilisi (228.) Kaliber magazinban lehet olvasni.
  • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 2. rész
  Folytatjuk az utóbbi idők egyik legkellemesebb tesztfegyverének videós bemutatását. A SIG P230-at ebben a részben megnézzük belülről, majd részleges szétszerelésből össze is rakjuk. Lövünk vele pontot 20 méterről (a kis mérethez és nem túl nagy irányzékokhoz képest szerintem kifejezetten jól ment).
  • Currently 0.00/5SIG Sauer P230 pisztoly 1. rész
  A Kaliber 2017. márciusi (227.) lapszám címlapján szereplő pisztolyteszt videóváltozata ez. A SIG Sauer P230 a tervezése idején (1970-es évek eleje-közepe) rendkívül előremutató fejlesztés volt, számos részletében ma is korszerűnek számít. Persze én leginkább azért szerettem, mert rendkívül finom kidolgozású műszer ez, mellyel lőni kifejezetten élményszámba megy.
  • Currently 0.00/5IWA-2017 Rövid lőfegyverek 1. rész
  Az idei nürnbergi IWA az eddigi legnagyobb volt a maga 100 ezer négyzetméteres kiállítóterületével, ahol legyalogoltuk a lábunkat. Így most is sok újságcikkben és videóban mutatjuk be az általunk fellelt újdonságokat és érdekességeket. Ez a rész a pisztolyokat és revolvereket kezdi el tárgyalni: CZ, CSA, Walther, Ata Arms, Colt - és persze a legfontosabb számunkra: a hamarosan itthon gyártásba kerülő RUAG/Arsenal Stryk-B pisztolyt is felvillantjuk.
  • Currently 0.00/5Guardian Angel II és III
  Itthon is újra lehet kapni a svájci Piexon pirotechnikai elven működő folyadéksugár kilövő önvédelmi eszközeinek újabb generációit, a Guardian Angel II és III típusokat. Ezek alapvetően abban különböznek a szappantartószerű ősmodelltől, hogy pisztolymarkolatszerű kiképzésük okán sokkal kényelmesebben meg lehet őket fogni, és van immár rendes pisztoly-irányzékuk is. Hiszen ezekkel az eszközökkel a fejet kell eltalálni, amihez célozni kell.
  • Currently 0.00/5Carrera RS30 9 mm PAK gázpisztoly
  A legeslegújabb török gázpisztolygyártó csak a 2016-os IWA-n mutatkozott be, de tavaly év vége óta már itthon is kaphatóak fegyvereik. Ezúttal a Beretta PX4 Compact-ra hasonlító RS30, 9 mm PAK (15+1) kaliberű típust mutatjuk be.
  • Currently 0.00/5CZ512 Tactical .22 LR öntöltő kispuska
  A CZ-nél tett tavaly őszi gyárlátogatás után próbálhattuk ki a Ceska Zbrojovka 512-es, vadászias .22 LR öntöltő kispuskájának "megvadított" kivitelét, a Tactical-t. Igazából ez egy nagyon szórakoztató plinker öntöltő kispuska, semmi igazán taktikai nincs benne a látványon kívül.
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010