Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Kiképzőközpont avatás
  Van, aki locsolóversek magolásával és kölni vásárlással készül a húsvétra, mások tojásfestéssel. És persze akad olyan is, aki erős izomlázának elmulasztásával próbál az ünnepre hangolódni. Ez utóbbi – egyébként igen szűk – csoportba tartoznak azok a versenyzők is, akik indultak a Magyar Biztonsági Testőr Akadémia Esztergom-kertvárosi kiképzőközpontjának avatásán.

Na, persze nem maga az avatás okozta az izomlázat, az izomláz nem csak úgy képződik, az izomlázat valami okozza, ez a valami pedig nem más, mint Csomán János. Azért valami, mert többen állítják, hogy nem lehet ember, sokkal inkább kiborg.
  • Currently 4.32/5IWA 2010 - 1. rész
  Az IWA Nürnbergben minden évben a kontinens, sőt, a világ majd' minden fegyvermániákusának, kereskedőjének, gyártójának a Mekkája. Kis képzavarral, most mi tartjuk ott a Birodalmi Pártnapokat, nem a barnaingesek.
  • Currently 4.88/5GSG-5
  GSG-5 - you sexy bitch!

A HK MP5 a világ legismertebb és SWAT-egységek körében legelterjedtebb géppisztolya. Ezt kihasználandó a német GSG (German Sport Guns) elkezdte gyártani külsőre élethű másolatát .22 Long Rifle kaliberben plinkernek, elősorban az amerikai piacra.

A siker elképesztő volt, több tízezer darabot adtak el belőle. Az Umarex azonban időközben megszerezte a HK névhez fűződő jogokat kiskaliber terén is, így a GSG-5 eredeti külsővel már csak rajtuk keresztül kerül az USA-ba.
  • Currently 4.76/5Alfa Defender
  Alfa Combat és Alfa Defender - avagy a gázrevolvereken kívül mást is gyártanak

(9 mm Luger 16+1 vagy 13+1, műanyagtok, DA/SA sütés, rövid csőhátrasiklásos reteszelés.)
Azt tudni kell, hogy Csehország fegyverjogszabályai összehasonlíthatatlanul racionálisabbak és megengedőbbek, mint Banánisztánéi. Emiatt ott egy komoly piaci szegmenst jelentenek a megfizethető árú pisztolyok vásárlói.
  • Currently 4.25/5Mauser HSC
  Mauser HSc - igazi német elmebaj

A Walther PP/PPK két nagy hazai vetélytársa közül az egyik. 7,65 mm Browning, 8+1, szabad tömegzáras, DA/SA elsütőszerkezet. Szubjektív véleményem szerint a valaha készült legelegánsabb pisztolyok egyike, az 1944-es gyártási év ellenére kidolgozási minősége példás.
A Walther PP lerombolta a Mauser piaci részesedését a rendőrségi pisztolypiacon, ezért annak képességeit próbálták lemásolni, anélkül, hogy Waltherék szabadalmait megsértenék...
  • Currently 4.25/5Megnyitottunk!
  Kaliber: már mozgóképben is!

A Kaliber magazin új portált nyitott, www.fegyvervideo.hu címen. Az olvasók tehát, akik eddig csak lapozgathatták papíron, esetleg weblapunkon olvasgathatták fegyverbemutatóinkat, most kicsit beleszagolhatnak lőporfüstös tesztjeinkbe is.

Pontosabban szagolni azt még nem, az internet nem jutott még el az adatátvitel ezen fokára. Azonban nagyfelbontású videóink mozgóképet és hangot mindenképpen tartalmaznak...
  • Currently 4.79/5Röhm RG89N
  Röhm RG89N - a megbízható igásló

9 mm R Knall hatlövetű gázrevolver. Made in Germany. (A Röhm felülcímkézett dobozán látszik, hogy ez a példány már a fegyvergyártó részleg Umarex általi felvásárlása után került forgalomba.)

A német Röhm RG89 gázrevolver immár több évtizedes karriert mondhat magénak...
  • Currently 4.00/5Keserű Onesta
  Onesta - Mert Clint Eastwood Bekaphassa! 18 mm-es gumilövedékes muzeális (szabadon tartható) lakásvédelmi gigarevolver, 4-lövetű óriási forgódobbal, 9 mm R Knall kivetőtölténnyel. 80-120 joule torkolati energia. Alutok és aludob, spiáter elsütőszerkezet. Acél tűzfal, csőbetét, dobforgató elemek...
  • Currently 4.05/5Glock 30
  Glock 30 - finomság nagygombócos kiszerelésben. Az osztrák műanyagtokos szubkompaktok legnagyobbika. .45 ACP, 10+1, Browning-SIG reteszelés, kb. 225 ezer forintos ár...
  • Currently 4.82/5Taurus 809
  Taurus PT-809 - végre igazi újdonság Brazíliából! Az itthon újnak számitó Taurus 809-es pisztolyt teszteltük nyúzópróba keretében, 1000 lövés, tisztítás nélkül, 4 tárral, gyakorlatilag 2 óra alatt.

A pisztoly kifejezetten dögös külsejű, műanyagtokos, DA/SA, külsőkakasos. Óriási előnye, hogy TELJESEN kétkezes, és a markolathátsórészek is cserélhetőek, testre szabható a fegyver. 9 mm Luger, 17+1, rövid csőhátraiklásos reteszelés.
  • Currently 4.64/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010